Pionierstraining 2022

Training voor heel je pioniersteam

Tijdens de pionierstrainingen ontmoeten pioniersteams uit heel Nederland elkaar. Er is ruimte voor gesprekken binnen je team en met anderen. Een mooie tijd voor inspiratie, leren en ontmoeting.

Programma

Let op, in maart 2022 zijn er twee eendaagse pionierstrainingen. We hebben gekozen voor een pionierstraining van één dag, zodat in korte tijd de meeste pioniersteams een training kunnen volgen. Ook kunnen we hierdoor met wat kleinere groepen werken (maximaal 100 deelnemers per dag).

Aanmelden

Onderstaande link kun je gebruiken om je aan te melden voor de pionierstraining:

https://www.aanmelder.nl/129212

Quote van deelnemer:

“Het is waardevol samen met het team na te denken over het kernthema en ervaringen van andere teams daarbij horen. Het samen “één lichaam” voelen, ondanks de soms grote verschillen.”

Groep op het gras
Voor wie?

Voor alle pioniersteams met een samenwerkingsovereenkomst. De pionierstraining is een teamtraining. Meld je daarom met je hele team aan voor één van de dagen. De verwachting is dat pioniersteams minimaal één keer per jaar deelnemen.

Wanneer?

Onder voorbehoud van (corona)maatregelen, staan er vier pionierstrainingen op de agenda.

  • vrijdag 25 maart (start om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30) tot uiterlijk 17:00 uur)
  • zaterdag 26 maart (start om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30) tot uiterlijk 17:00 uur)
Waar?

De pionierstrainingen zijn in Soesterberg, Kontakt der Kontinenten.

Kosten

De kosten van de pionierstraining zijn €10 euro. Dit zijn administratiekosten. Deze kun je bij aanmelding betalen (bij eventuele afmelding kunnen we deze niet terugstorten). 

Coronamaatregelen

We gaan ervan uit dat de pionierstraining op een veilige manier plaats kan vinden. Als de huidige coronamaatregelen veranderen, kan het zijn dat we de plannen aanpassen. In dat geval brengen we jullie natuurlijk op de hoogte. 

Let op! Bij aankomst zal Kontakt der Kontinenten vragen om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. Ook ontvang je voor de training de gezondheidscheck van het RIVM om in te vullen.  

Quotes van deelnemers:

“Zoveel verschillende mensen. Zoveel verschillende ideeën en initiatieven. Dat is geheel tegen de negatieve beeldvorming in van een naar binnen gerichte kerk.”

“Het gevoel dat we niet alleen op ons kleine eilandje aan het pionieren zijn. Daar heb ik veel aan gehad. En ook dat er vanuit de landelijke kerk echt belangstelling voor ons is, dat er met ons meegedacht wordt bij vragen.”

teamtraining-groep
Op het gras
Workshop in grote
workshop