Luisterdag startende teams

Een dag kennismaken met pionieren, andere teams en de leergemeenschap

Drie keer per jaar is er een luisterdag. Deze dag is er voor mensen die overwegen om te pionieren en zijn begonnen aan het schrijven van een pioniersplan. De luisterdag is een eerste kennismaking met de leergemeenschap rond pionieren.

Tijdens deze dag hoor je meer over de eerste stap van pionieren – luisteren – en contextualisatie. Ook leer hoe je dit in de praktijk kunt brengen. En we vertellen wat je qua training en begeleiding kunt verwachten. Je maakt ook kennis met andere startende teams en ziet alvast een keer de locatie waar de latere pionierstrainingen zijn.

Kees Wijnen bezocht eerder een luisterdag. In het onderstaande filmpje vertelt hij over zijn ervaringen.

Voor wie?

Voor pioniersteams in voorbereiding, minimaal twee mensen. Het gaat dan om mensen die zich voorbereiden op pionieren en bezig zijn (of gaan) met het schrijven van een pioniersplan.

Waar?

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg.

Wanneer?

Drie keer per jaar op een zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. De data vind je in de agenda.

Kosten?

Er zijn geen kosten en voor de lunch wordt gezorgd.

Opgeven?

Opgeven voor deze luisterdag is nodig, onder andere vanwege de lunch. Je kunt je opgeven door namen en e-mailadressen te mailen van de mensen met wie je komt. Mail die naar e.verwoerd@protestantsekerk.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op door het eerder genoemde e-mailadres of via 030-880 1880. We hopen jou en je team binnenkort te ontmoeten!

Luisterdag